Παρακαλούσαν να μην κάνει το εμβόλιο ο Πολάκης για να συνεχίσουν τη σπέκουλα κατά της Αριστεράς

Ολόκληρη η κυβέρνηση, από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο γενικό γραμματέα αλλά και κάθε κολαούζο, παρακαλούσε να μείνει ανεμβολίαστος ο Πολάκης. Γιατί τη βόλευε η σπέκουλα που έκανε τόσο καιρό, δίνοντας τον Πολάκη ως “παράδειγμα” για το ότι “η αριστερά ενισχύει το κίνημα κατά του εμβολίου”!

Δείτε για παράδειγμα: Άξιος ο μισθός του!- Ο Καμπουράκης on air ταυτίζει την Αριστερά με τους αντιεμβολιαστές! (βίντεο)

Οι αντιεμβολιαστές είναι “αριστεροί”, κατά τον Καμπουράκη… (φωτο)

Τη “σούπα” όμως χάλασε ο Πολάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην τηλεοπτική του συνέντευξη, έκανε γνωστό πως ο βουλευτής του κόμματος του και πρώην υπουργός εμβολιάστηκε με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα «πίεσης ή εκβιασμών» αλλά για προσωπική του επιλογή.

Δείτε: Αλ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης θα πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τη φθορά του (Βίντεο)

Ο Παύλος Πολάκης, σε προσωπική του ανάρτηση εξηγεί το γιατί το έκανε:

  • Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγειας τα τελευταία χρόνια .
  • Είμαι ενεργος γιατρος και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επομενους μηνες.
  • Κανοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επομενους μηνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχως πολλοί συνάδελφοι έχουν οπως φαίνεται από τις εξετασεις αντισωμάτων που κάνουν, μηδενική προστασία μετά από 6-8 μηνες)
  • Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαρειά νοσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της ταξης του 43% οπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού) 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει αναφέροντας: «ΤΩΡΑ, χωρίς τον κίνδυνο της σπέκουλας των πολιτικών αντιπάλων, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως θα υπερασπίζομαι με μεγαλύτερο πάθος αυτές τις απόψεις.

…..ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ…..όσα λεφτά και αν ρίξετε για να πετάνε λάσπη τα ΜΜΕ σας…»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί